Gratis levering boven €99,-

Leveringsvoorwaarden

Verzending:

De verzendkosten bij bestellingen onder de €99,- bedragen €5,00. Boven de €99,- is de verzending geheel gratis. De bestelling wordt pas in behandeling genomen door Huijg Sport als de volledige aankoopsom is betaald, tenzij anders besproken. Wij streven naar een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Echter in drukke periodes zijn wij afhankelijk van externe koeriers en kan de levertijd enkele dagen meer bedragen. In geval van vragen omtrent levertijden kunt u contact opnemen via contact@huijgsport.nl of via 023-527 66 28

RETOURNEREN

Retouren webwinkel graag verzenden naar: 
Huijg Sport

Schoterweg 188

2021 HX Haarlem

Mochten de artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, dan kunnen deze zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd. Wel verwachten wij binnen 7 dagen hiervan bericht op contact@huijgsport.nl. De retourzending kan worden aangemaakt door hier te klikken. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de afzender. Terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt binnen 7 dagen na ontvangst retour, echter uiterlijk binnen 14 dagen.

In geval van een klacht: wij verzoeken je een e-mail (met eventueel een foto ter toelichting) te sturen naar contact@huijgsport.nl. Wij garanderen dat je binnen 2 werkdagen een inhoudelijk reactie krijgt op je klacht (product of onze dienstverlening).

Garantie: een aangekocht product op www.huijgsport.nl valt onder wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product in alle redelijkheid aan de verwachtingen van de consument moet voldoen. Het product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn bij normaal gebruik. Zie hierboven voor procedure klachtafhandeling.

Er zijn geen producten in deze categorie.