Viking

Huijg Sport heeft een heel ruim assortiment Viking schaatsen; van de verschillende soorten Viking combi-noren tot de Viking Gold schoenen, bijvoorbeeld te combineren met de Viking Nagano onderstellen.

Daarnaast slijpen en ronden wij uw schaatsen zelf en bij meer complexe aanpassingen werken wij samen met Viking, ook voor Custom Made schoenen.

Viking is in 1948 in Amsterdam begonnen met het produceren van schaatsen. Inmiddels is Viking uitgegroeid tot een wereldmerk waarvan het grootste gedeelte van het assortiment in Nederland wordt geproduceerd. Niet zo vreemd dat door zeven van de tien topschaatsers nog steeds voor Viking wordt gekozen. De meeste wereldtitels, wereldrecords en Olympische successen zijn op Viking schaatsen behaald.

Kwaliteit staat bij Viking hoog in het vaandel. Viking besteedt grote aandacht aan schoenen en schaatsen, wat o.a. zorgt voor een uitstekende pasvorm van de schoen. De schoenen worden gemaakt op leesten die speciaal voor het schaatsen zijn ontwikkeld. Daarnaast is Viking constant bezig met innovatie, bijvoorbeeld de klapschaats, onze 66 HRC buizen en de Custom Made schoenen.

Daarnaast biedt Viking voor iedere topsporter of sportieve recreant een passend alternatief in het uitgebreide Viking-assortiment.

Er zijn geen producten in deze categorie.