Under Armour

Under Armour

Under Armour is één van ’s werelds snelst groeiende sportmerken. Het heeft een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van innovatie en het ontwikkelt functionele sportartikelen voorzien van baanbrekende technologieën om prestaties van atleten te verbeteren. Huijg Sport heeft een groot assortiment Under Armour shirts, ondershirts, vesten, broeken, leggings en shorts die je onder alle omstandigheden koel, droog of juist warm houden.

De perfecte pasvorm, het geweldige vochttransport en het hoge ademend vermogen van de Under Armour shirts en broeken geven sporters het droge en comfortabele gevoel waarnaar ze op zoek zijn. De lichaamstemperatuur wordt gereguleerd en de spieren worden optimaal ondersteund, waarmee spiervermoeidheid wordt voorkomen.

Under Armour is zeer groot in de fitnesskleding en in de hardloopkleding. Tevens heeft Under Armour een schitterenede collectie onderkleding/thermokleding. Kortom voor het hardlopen en fitness, maar ook voor tal van andere sporten is Under Armour een fantastisch merk.

 

Weergave: Lijst Rooster
Under Armour Jet

Under Armour Jet

.....
79,99€
Excl. BTW: 66,11€
Under Armour Torch

Under Armour Torch

.....
99,99€
Excl. BTW: 82,64€
Under Armour w speedform fortis

Under Armour w speedform fortis

.....
119,99€
Excl. BTW: 99,17€